Hometrainers

 
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hometrainers bij GymCompany

Altijd al willen weten welke oefening en cardio apparaat je de beste resultaten biedt? 

Welnu, Gymcompany weet welke cardio machine te gebruiken. We kunnen je met volle vertrouwen vertellen dat indoor cycling met hometrainer je geweldige functies biedt. 

We zullen een lijst met voordelen van een Indoor Bike Trainer voor je opstellen 

 

1. Train je uithoudingsvermogen:

Je zult in staat zijn om je mentale uithoudingsvermogen te vergroten. 

Je bent meer gericht op timing, ademhalingscontrole, pijn en alles wat met fietsen te maken heeft. Vergelijk dit met buiten fietsen waar je je bezig houdt met veiligheid of gewoon chat met een vriend. 

Binnenshuis bent je meer gericht op je sport technieken en kunt je jeademhalingspatroon beter beheersen om vermoeidheid te verminderen.

2. Lage impact op het lichaam:

Wil je de beste resultaten voor je training? Probeer dan de indoor fietstrainer. Zelfs mensen die herstellen van orthopedisch letsel worden op de indoor fietstrainer gezet als onderdeel van hun hersteltraining. 

3. Fantastisch weer het hele jaar door:

Thuis trainen biedt het hele jaar door een aangename temperatuur. Met de hometrainer heb je het hele jaar door prachtig weer. Nu is het tijd om slecht weer van de lijst met excuses te halen.

4. Gemakkelijk te gebruiken en te plaatsen 

Je kunt het vergelijken met de andere fitnessapparatuur, de hometrainer neemt veel minder ruimte in beslag. Je krijgt de beste cardiovasculaire resultaten met een gericht regime. Het geeft je een beter resultaat dan buiten fietsen.

 

Hometrainers zijn al een klassieker op sportscholen. Veel mensen hebben ze thuis of in hun eigen fitnessruimte, omdat deze fietsen tal van voordelen bieden.

Bij GymCompany hebben we een grote catalogus van hometrainers van verschillende merken en soorten: ligfiets, verticaal, professioneel en voor thuisgebruik. Ze zijn allemaal aangepast aan de behoeften en wensen van elke gebruiker en worden altijd met de beste kwaliteit en de beste prijs aangeboden op de fitnessmarkt.