Spinningfietsen

 
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spiningfietsen voor cardio training 

Hoe indoor cycling je training kan versnellen

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom; indoor cycling heeft een aantal voordelen, van slecht weer verslaan tot het targeten van specifieke trainingsdoelen als je weinig tijd hebt.

Van de profs van het peloton tot nieuwkomers in de sport, bijna iedereen die de pedalen omdraait, kan profiteren van training binnenshuis. GymCompany ontdekt waarom en zet de voordelen van spinningfietsen voor je op een rijtje. 

 

Spinningfiets machines zijn tijdbesparend 

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een spinningfiets voor je training is hoe weinig tijd het kost om een ritje te maken. Als je weinig tijd hebt, dan is binnenshuis rijden op een indoor cycle ideaal om een trainingssessie samen te knijpen. 

Als je van plan bent dat buiten te doen, moet je een route vinden en als je in een stadscentrum woont, moet je de stad uit. Tegen de tijd dat je opgewarmd bent, heb je je hele sessie al kunnen uitvoeren. 

 

Versla slecht weer

Deze spreekt vanzelf. Omdat indoor cycling thuis plaatsvindt, hoef je niet te kampen met mindere gunstige weersomstandigheden  - weer of geen weer, je kunt altijd trainen op een spinningfiets.

 

Train voor kracht

Indoor trainings technologie is de laatste jaren aanzienlijk verbeterd, met name met de opkomst van nieuwe spinningfietsen en interactieve training-apps.

Spinningfietsen zijn uitgerust met ingebouwde weerstand meters, waardoor sporters met veel grotere precisie specifieke trainingsdoelen kunnen bereiken.

Ook kun je kracht gebaseerde trainingen doen om je uithoudingsvermogen, klimprestaties of sprintsnelheid te verbeteren.

 

Fiets zonder onderbrekingen

Dat brengt ons tot het volgende voordeel: met indoor cycling kun je zonder onderbrekingen fietsen.

Wanneer je op de weg fietst, kan het moeilijk zijn om een specifieke trainingssessie te voltooien, met name gerichte intervallen, zonder dat je ritme wordt verstoord door het golvende karakter van een route of de noodzaak om te stoppen voor verkeer of kruispunten.

Indoortraining verwijdert die onderbrekingen en oncontroleerbare variabelen, zodat je alleen kunt concentreren op het voltooien van je training. 

 

Bij GymCompany hebben we de beste merken spinnigfietsen. Je workouts worden simpel en plezierig dankzij deze cardio apparaten, dus hier een aanbod van cardio apparatuue voor de beste prijs-kwalitiet op de markt. 

Onze uitgebreide ervaring in de sector helpt ons, waardoor wij onze consumenten kunnen helpen en adviseren bij het vinden van het beste fietsmodel.

Alle spinningfietsen die te koop zijn in de GymCompany webwinkel worden gratis geleverd. Bovendien, bestel nu een fitnessapparaat van het merk: Life Fitness en ontvang de installatie 100% gratis.