Loopband Bureau

 
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat je moet weten over loopbanden met bureaus 

Onderzoekers zeggen dat zitten het nieuwe roken is. En teveel van ons doen er veel te veel van in hun werkleven, merken ze op. Zelfs als je voor of na het werk en in het weekend sport, schaadt al die uren dat je aan het werk bent je gezondheid. De kans is groot dat je je carrière om deze reden niet gaat veranderen, maar wij hebben de oplossing voor je, die dit probleem kan oplossen. 

Bureau loopband van GymCompany 

Voordelen van een bureau loopband zijn: 

Verhoogt creativiteit en productiviteit:

Studies hebben aangetoond dat beweging direct verband houdt met creativiteit.

Ook verbetert het; de kwaliteit van het werk, mentale prestaties en timemanagemnt van men. 

Verbetert de stemming en vermindert stress:

Regelmatige lichaamsbeweging kan je humeur stimuleren en vervolgens de angst verminderen. Ook kan lichaamsbeweging je zelfvertrouwen vergroten door je in staat te stellen bepaalde fitness- en gezondheidsdoelen te bereiken en je af te leiden van je zorgen.  

Bevordert een gezond lichaamsgewicht:

Lopen verbrandt, net als andere vormen van lichaamsbeweging, calorieën. Hoewel niet zoveel calorieën als hardlopen of fietsen verbrandt, maar wandelen vereist nog steeds energie en zorgt daarom voor een calorieverbranding. Voor gewichtsverlies, zal het verhogen van uw intensiteitsniveau, het verhogen van de helling of wandelen voor langere duur meer calorieën verbranden. Wanneer je voor het eerst een loopband bureau gebruikt, wil je echter langzaam beginnen en je snelheid en duur geleidelijk verhogen gedurende een paar weken.  

Aarzel niet ons te vragen om advies. Wij helpen je om je behoeften te vervullen.