Roeitrainers water

 
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Roeitrainers met waterweerstand kopen?  

Het gebruik van een roeitrainer is een geweldige manier om je algehele gezondheid te verbeteren, plus het heeft een lage impact en is gemakkelijk voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Een roeimachine is in wezen een trainingsapparaat dat de beweging van het roeien van een boot in water nabootst, waardoor het een volledige lichaamstraining wordt.

Wil jij aan je conditie werken en sterker worden door cardio oefeningen te doen? Dan is een roeitrainer een van de betere opties voor jou.

Voordelen van cardiotraining op een roeitrainer - roeimachine 

1. Effectieve calorieverbrander

Tien minuten van een roeimachine workout verbrandt 100-200 calorieën, afhankelijk van je lichaamsgewicht, intensiteit en gebruikte weerstand. Bovendien, kan roeien effectief helpen om buikvet te verminderen. Omdat roei oefeningen je helpen om algeheel vet te verliezen en je buikgebied te versterken. 

 

2. Versterkt fysiek en helpt spiermassa op te bouwen 

Naast het trainen van  je bovenrugspieren, richten roeimachine-oefeningen zich ook op je buikspieren, borst, biceps, onderarmen, hamstrings en quadriceps. Daarom krijg je een full-body workout zonder van de ene machine naar de andere te hoeven springen. 

 

Roeimachine oefeningen helpen de kracht van het bovenlichaam te verbeteren en het uithoudingsvermogen te vergroten. Onderzoekers hebben ontdekt dat training met roeimachines mensen met ruggenmergletsel helpt spierkracht terug te winnen.

 

Roei trainingen activeert je spieren en veroorzaakt scheurtjes in de spierweefsels. Wanneer je rust en slaapt, herbouwen deze spieren zich en worden sterker en dikker om je een sterke uitstraling te geven. 

 

3. Geweldig voor het hart en de longen

Roei-oefeningen helpen de hart- en longfunctie te verbeteren. Afhankelijk van de herhalingen, sets en weerstand die worden gebruikt voor de oefeningen, zweet en adem je meer zuurstof in, waardoor je hart harder werkt om aan de zuurstofbehoeften te voldoen.

 

4. versterkt de armen

Roeimachine oefeningen werken op je armen, vooral de triceps en onderarmen. Door de roeihendel uit te trekken en te trekken, worden de triceps en onderarmen strakker. Na een periode beginnen je armen sterker en strakker te lijken. 

5. Weinig impact en weinig risico

Roei oefeningen zijn geweldig voor mensen met kniegewrichtspijn of artritis. Ze hebben weinig impact en zijn gemakkelijk op de gewrichten. Trainingen met roeimachines hebben ook een laag risico op blessures.

 

Een roeitrainer is een soort machine die bijna alle spieren van je lichaam activeert, zowel beenspieren, rugspieren als buikspieren. Op basis van cardio training kun je niveaus van kracht aanpassen op het apparaat. Daarom is een roeitrainer zeer gunstig voor alle soorten gebruikers, ongeacht hun fysieke vorm. 

Of je een beginner bent of eerder de roeimachines in jouw sportschool hebt geprobeerd, wij hebben de beste roeitrainers voor je klaarliggen.

Aarzel niet om contact op te nemen met het team van GymComany voor al je vragen, onzekerheden en professioneel advies. Wij staan voor je klaar om de beste roeitrainer te vinden, die aan je behoeften voldoet.