GRATIS VERZENDING
KAR0

-6% OFF CODE: OFF6 - Gratis verzending vanaf 200€

Leveringsmodaliteiten

1.Gratis levering op straatniveau: alle producten op onze website bevatten deze modaliteit. het wordt beschouwd als levering "op straatniveau (ingang van het huis of blok van appartementen)". Daarom bent u verantwoordelijk voor het verplaatsen en installeren van de apparatuur op de plaats van uw keuze.

2.Levering met een ober: als u wilt dat wij de machine met een assistent toevoegen aan de deur van het huis of appartement, moet u deze dienst inhuren. De kosten zijn € 60.

*Opmerking: vanwege het volume en het gewicht van sommige producten kan deze service problemen opleveren op het moment van levering, hetzij omdat het product niet in de lift past. Free delivery + professional installation: With this service the machine will be delivered at street level, being the customer's responsibility to take it to the chosen room. Once located we will send a technician to assemble the machine. The cost of this service is € 59 for cardio machines and € 90 (in most cases) for bodybuilding machines

3. Levering op straat en levering van professionele installatie: wanneer u deze service inhuurt, wordt de machine op straatniveau afgeleverd, waarbij de klant verantwoordelijk is om de machine naar de gekozen kamer te brengen. Eenmaal gevestigd, sturen we een zonetechnicus om de machine te monteren. De kosten van deze service zijn € 60 voor cardio-apparaten en € 90 (in de meeste gevallen) voor gewichtmachines.

De termijn om dit soort service uit te voeren varieert van 8-12 werk- (werk) dagen ongeveer omdat ik de bestelling plaats, dit type service impliceert een logistiek en personeel dat nodig is om door het technische team te organiseren. 

Speciale opmerking: de prijs van bezorging binnen het huis en bezorging binnen de woning en professionele installatie omvat niet het uploaden van het product per trap (vanwege volume en gewicht). Als u levering en / of installatie wilt ontvangen met deze voorwaarden, moet u ons bellen en een offerte aanvragen.