Leveringsvoorwaarden

Levering op straat en levering van professionele installatie

Levering met een koerier: als je een assistent nodig hebt om de bestelling tot aan de deur van het huis of appartement te bezorgen, dan is deze diesnt ideaal. De kosten zijn € 60.

*Opmerking: vanwege het volume en het gewicht van sommige producten kan deze service problemen opleveren op het moment van levering, hetzij omdat het product niet in de lift past.

Levering op straat en levering van professionele installatie: wanneer je deze service inhuurt, wordt de machine op straatniveau afgeleverd, waarbij de klant verantwoordelijk is om de machine naar de gekozen kamer te brengen. Eenmaal gevestigd, sturen we een zonetechnicus om de machine te monteren. De kosten van deze service zijn € 60 voor cardio-apparaten en € 90 (in de meeste gevallen) voor gewichtmachines.

Gratis levering op straatniveau

Alle producten op onze website bevatten deze voorwaarde.
Het wordt beschouwd als levering "op straatniveau (ingang van het huis of blok van appartementen)". Daarom bent u verantwoordelijk voor het verplaatsen en installeren van de apparatuur op de plaats van uw keuze.

De termijn om dit soort service uit te voeren varieert ongeveer van 8-12 werk- (werk) dagen, omdat dit type service impliceert een logistiek en personeel dat nodig is om door het technische team te organiseren.

Speciale opmerking:

de prijs van bezorging binnen het huis en bezorging binnen de woning en professionele installatie omvat niet het vervoeren van het product op trappen (vanwege volume en gewicht). Wil je een levering en / of installatie met deze voorwaarden, dan kun je ons bellen en een offerte aanvragen.