GRATIS VERZENDING
CARRO0

WIJ BLIJVEN NON STOP VOOR U WERKEN. LEVERTIJD: 6-14 DAGEN

Stock Filter
  1. In voorraad (7)
Prijs
  1. 100
    900

Elektrostimulatie Compex

€ 599,99
BLITZVERSAND in 24H Compex Wireless SP 8.0
Korting
Antes: € 1.269,00 Korting: € 369,01- € 899,99
€ 799,99

Wat is Elektrostimulatie Compex en hoe werkt het?  

Elektrostimulatie wordt tegenwoordig gebruikt door topatleten om de resultaten van hun trainingen te optimaliseren. Het is een perfecte oplossing om blessures te voorkomen en de spieren de exacte behandeling te geven die ze op een bepaalde momenten in een trainingschema nodig hebben. 

Elektrostimulatie is geen wonderbaarlijke techniek; het respecteert hoe je lichaam werkt.
Het principe van elektrostimulatie is heel eenvoudig. Het reproduceert precies de processen die plaatsvinden wanneer onze hersenen spieren opdracht geven te samentrekken. Wanneer we besluiten om een ​​spier samen te trekken, sturen onze hersenen een signaal in de vorm van een elektrische stroom die met hoge snelheid langs de zenuwvezels naar de spier reist, die reageert door samen te trekken.

In het geval van elektrostimulatie vindt excitatie direct op de motorische zenuw plaats met behulp van elektrische pulsen die perfect worden gecontroleerd om de effectiviteit, veiligheid en comfort tijdens het gebruik te garanderen. In feite kunnen spieren het verschil niet zien tussen een vrijwillige contractie (veroorzaakt door de hersenen) en een elektrisch geïnduceerde contractie: het werk is precies hetzelfde. Het is volkomen natuurlijk.