WINKEL FITNESSAPPARATUUR EN GYMNASTIEK MACHINES

Winkel voor gymmachines, fitnessapparatuur en thuis- en commerciële krachttraining

catalogus verkennen

mening

Wat klanten zoals jij zeggen

5 /5

Gebaseerd op 69 beoordelingen

5/5 Uitstekend

"De beste online winkel voor fitness- en bodybuildingproducten! Dit is de derde keer dat ik bij hen koop en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Kwaliteitsproducten voor een geweldige prijs! Ik zal zeker herhalen en heb het al aan verschillende vrienden aanbevolen!"

5/5 Uitstekend

"Verstelbare halters zijn het beste! Ik had halters nodig met een breed scala aan gewichten om aan de eisen van de oefeningen te voldoen, en ze raadden aan om ze bij Gym Company te kopen. De verzending was erg snel, allemaal professionals! Ik zal opnieuw kopen!"

5/5 Uitstekend

"Ik had veel twijfels over welke loopband ik nodig had, dus belde ik de klantenservice. Ze hielpen me heel goed en raadden een loopband aan die perfect past bij mijn loft! Ruimte, gebruiksgemak, comfort! Ik ben SUPER blij!"

5/5 Uitstekend

"Ik heb een machine genaamd B200 gekocht en ben SUPER blij. Het past zich heel goed aan mijn behoeften aan, het heeft alles wat ik nodig had om thuis te trainen. En de klantenservice is erg goed, uitstekende service! Ik zal opnieuw in hun winkel kopen!"

5/5 Uitstekend

"Gemakkelijk te kopen en ze bieden financieringsopties, ik kan niet om meer vragen! Hun producten zijn van uitstekende kwaliteit, ik zal zeker herhalen."

5/5 Uitstekend

"Ik heb drie cardio-machines voor mijn sportschool bij Gymcompany gekocht en ze hebben me allemaal verrast. Ze hebben zeer goede afwerkingen en de producten kwamen in perfecte staat aan."

5/5 Uitstekend

"Ik heb een roeimachine gekocht en ben er zeer tevreden mee. Ik kan mijn trainingen naar het hoogste weerstandsniveau brengen, de prestaties zijn opmerkelijk. Bovendien raad ik Gymcompany ten zeerste aan, de aankoop was zeer comfortabel en probleemloos."

5/5 Uitstekend

"De beste prijs-kwaliteitverhouding die ik op internet heb gezien. Gymcompany is het zeker waard, vooral voor cardio-machines. Ik heb een Life Fitness elliptische trainer gekocht, ik kan hem ten zeerste aanbevelen, het is een veilige aankoop!"

5/5 Uitstekend

"Uitstekende service! Ik had advies nodig om een loopband te kopen en nam contact met hen op. Het was geweldig, ze pasten zich aan mijn eisen aan en waren erg eerlijk. 100% aanbevolen."

5/5 Uitstekend

"Snelle verzending en eenvoudige montage, precies wat ik wilde voor mijn elliptische fiets! Ik ben mijn eigen thuisgym aan het opzetten en koop altijd bij Gymcompany."

5/5 Uitstekend

"Fitnesswinkel met eersteklas producten! Ik heb een Nordictrack loopband gekocht en ik kan niet gelukkiger zijn, na vergelijking met veel andere online winkels zag ik dat Gymcompany de beste prijzen had."

5/5 Uitstekend

"Ik had een technisch probleem met een Smith-machine, ik nam contact op met de technische dienst van Gymcompany en ze losten het zeer snel op. Ik was zeer verrast, ze zijn zeer attent!"

5/5 Uitstekend

"Producten van zeer goede kwaliteit, ik heb de Cadenza T20 loopband gekocht en hij is geweldig! Voldoet aan mijn verwachtingen, goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Ik raad Gymcompany ten zeerste aan vanwege hun variëteit aan producten."

5/5 Uitstekend

"We zijn zeer tevreden met de FT3 multipower die we vorige week hebben gekocht in de winkel van Gym Company. Het kwam op tijd aan en de installateurs waren erg aardig! Ze gaven ons zelfs wat tips voor onderhoud en verzorging. We raden 100% aan :D Bedankt!!"

Outlet
professionnel

PROFESSIONNEL

PROFESSIONAL UITRUSTING
VOOR ELK SOORT FITNESS

Waarom kiezen voor GymCompany?

4 redenen waarom je aankoop een succes wordt!

BETROUWBAARHEID

Gymcompany is 100% betrouwbaar

Meer dan 100.000 klanten hebben ons al vertrouwd.

Welkom bij de nr. 1 online winkel in fitnessapparaten en professionele krachttraining apparaten. We zijn al meer dan 10 jaar online, vormen een gemeenschap van bijna 50.000 mensen met honderden producten van de meest prestigieuze merken op de markt.

VERZENDING EN INSTALLATIE
GARANTIE
KLANTERSERVICE