Krachttraining

 
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GymCompany heeft een ruim aanbod krachttraining apparatuur voor het uitoefenen van krachttraining. De catagolus bevat de volgende categorieën: KrachtstationSmith-MachinesSquatrek & Power RackKabelmachinesProfessioneel KrachtstationHalterbankOlympische Halterschijven en Halters

Hier zijn enkele van de fysiologische voordelen die men kan krijgen van krachttraining volgens een professionele bodybuilder:

Vergroot je spiermassa 

Het opbouwen van spiermassa verbetert niet alleen je metabolisme in rust, maar het transformeert ook je lichaamsvorm en stelt je in staat om je te concentreren op specifieke gebieden. Cardiotraining helpt je om af te vallen, maar dit gewichtsverlies komt meestal uit een combinatie van vet en spieren. Daarom, als je spieren verliest, daalt je metabolisme in rust en ook je vermogen om meer vet te verbranden terwijl je in rust bent. 

 

Verbetering van de gezondheid van de botten

Het is bewezen dat fysieke inactiviteit de gezondheid van de botten vermindert, en onderzoek toont aan dat training met gewicht weerstand de mechanische belasting levert die belangrijk is om deze te verbeteren door de botdichtheid te verhogen. Zowel cardio- als gewichtstraining kunnen deze mechanische belasting tot op het bot leveren, maar verder onderzoek toont aan dat gewichtstraining een meer diepgaand specifiek effect kan hebben dan cardio-training. 

 

De na de training burn 

Je lichaam blijft calorieën verbranden nadat je hebt getraind. Met krachttraining blijft uw lichaam tot 36 uur na het sporten calorieën verbranden; dit komt door de boost die weerstandstraining je metabolisme geeft. Dus zelfs na het beëindigen van uw gewichtstraining profiteert u ongeveer anderhalve dag na het effect van uw training. 

 

Verbetert de gezondheid van het hart

Cardiotraining en gewichtstraining verbeteren beide de belangrijke factoren die de gezondheid van het hart beïnvloeden, inclusief bloeddruk, gewichtscontrole, cardiovasculaire functie, spierkracht en uithoudingsvermogen en metabolisme.

 

Uit onderzoek is echter gebleken dat wanneer krachttraining drie keer per week wordt voltooid, het risico op chronische ziekten, waaronder hartziekten en de bijbehorende risicofactoren, wordt verminderd. 

 

Elke machine heeft een specifiek doel en is ontworpen om een of meer specifieke delen van je lichaam te ontwikkelen. Zonder af te zien van de hoge kwaliteit van de materialen waarmee ze zijn vervaardigd. 

Wil jij je spieren versterken? Dan ben je bij GymCompany aan het juiste adres.