Cable Machines

 
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cable machine kopen?

Waarom jij een fitness kabelmachine nodig hebt voor thuisgebruik 

De crossover fitness apparaat is een populaire krachttraining apparaat zowel voor commerciële sportscholen als voor thuisgebruik. Dit is omdat een fitness cable station, met zijn vermogen om continu constante spanning te behouden tijdens trainingen, een behoefte vervult die je misschien niet direct is opgevallen. 

Ten eerste, de constante spanning die je krijgt van een kabelmachine is een geweldige manier om spieren en gewrichten te trainen voor meer kracht. De uitdaging van het trainen met kabelmachines is consistent, dit betekent dat je een volledig reeks oefeningen kan uitvoeren voor betere spierontwikkeling. 

Ten tweede, maakt het ontwerp van het apparaat een heel reeks trekbewegingen mogelijk om de ¨verwaarloosde¨ spieren rond de schouders en bovenrug te versterken. 

Ten slotte, is de veelzijdigheid van de kabelmachine het belangrijste wat dit apparaat te bieden heeft. Het scala aan oefeningen die je kunt uitvoeren en spiergroepen die je kunt ontwikkelen is enorm. Dit is zeer belangrijk voor een homegym, waar de ruimte beperkt kan zijn.  

Als je vragen hebt over onze kabelmachines of andere krachttraining apparaten, kijk dan verder in onze catalogus of neem contact met ons op.