Krachtstation

 
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Krachtstation kopen?

GymCompany zet de voordelen van een Multi Gym Fitnessapparaat op een rijtje: 

  • Een Full Body Workout.. Met dit fitnessapparaat ben je in staat om diverse krachtoefeiningen uit te voeren voor elke grote spiergroep. Denk hierbij aan je buikspieren, borstspieren, rugspieren, armen, schouders en benen. 
  • Bouw spieren en verbrand vet.. Krachttraining helpt niet alleen bij het bouwen van spiermassa, maar ook het verbranden van vet. 
  • Verbeter je conditie.. Sommige machines bevatten nu ook eem vorm van cardio-elementen bijvoorbeeld een ingebouwd roestation waarmee je kan roeien en werken aan je conditie.  
  • Train wanneer je wilt.. 
  • Veillig en makkelijk te gebruiken 
  • Sterk en duurzaam 
  • Dit soort krachttraining apparaten kunnen door meedere gebruikers tegelijkertijd gebruikt worden 

Voor wie is de Multi-Gym?

Dit fitnessapparaat kan worden gebruikt door beginners, bodybuilders, trainers en professionals. Multi-gyms zijn echter meer geschikt voor beginners, zoals het is; gemakkelijker te gebruiken, vereisen minder evenwicht en coördinatie, en dragen een lager risico op letsel voor iemand die begint. Let bij het kiezen van uw multi-gym op een oefening die minstens één oefening voor elk belangrijk lichaamsdeel heeft: uw benen, borst, schouders, rug en armen. 

 

Wat is het grote voordeel van een multi-gym?

Haal het meeste uit je tijd

GymCompany raadt een getimed circuit aan voor een killer workout met meerdere krachtoefeningen. Je kiest zes oefeningen en voert ze elke vijf minuten uit, waarbij je een maximaal aantal herhalingen krijgt, maar rust wanneer nodig. Voer krachtoefeningen uit als, chest presses, leg presses, lat pull-downs of seated rows, cablel pushdowns, curls en machine lateral raises.

 

Wat kan getraind worden op een krachtstation?

Bovenrug Oefeningen

Als je het grootste deel van je dag doorbrengt met achter een bureau, dan heb je mogelijk een ¨muscle imbalance¨ tussen uw borst- en rugspieren. Twee oefeningen - de lat pulldown en de seated row - pakken deze spier onevenwichtigheden aan.

 

Borstoefeningen

De bench press traint je borstspieren, die een goede ademhaling ondersteunen. Je triceps helpen je borstspieren terwijl je je armen strekt. Sommige home-gym apparaten worden geleverd met verstelbare banken, waarmee je je borstspieren kunt trainen vanuit de helling positie, om je bovenborst en de neerwaartse positie te werken, om je onderste borstspieren te trainen. 

 

Beenspier, bilspier - en heuptrainingen

De leg press en de squat oefeningen trainen zowel, de glutes, quadriceps en hamstrings spiergroepen. 

 

Buikspier trainingen

Met een op kabel gebaseerd apparaat voor thuis gymnastiek kun je weerstand toevoegen aan je buikspieroefeningen. Oefeningen met kabels vergemakkelijken ook staande houtzaag oefeningen, die de roterende bewegingen simuleren die in verschillende sporten worden gebruikt.

 

Let bij het kiezen van een multi-gym op een krachtapparaat, die minstens één oefening heeft voor elk belangrijk spiergroep - beenspieren, borstspieren, schouders, rugspieren en armen.

Heb je vragen of simpel weg advies nodig bij het selecteren van een apparaat, neem contact op met het team van experts.