Professioneel Krachtstation

Filter by
Lichaamsdeel
 
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GymCompany heeft een ruim aanbod krachttraining apparatuur voor het uitoefenen van krachttraining. Deze categorie bevat de volgende sub-categorieën: Bovenlichaam, Onderlichaam, Torso en Duaal.  

Wat is het grote voordeel van een multi-gym?

Haal het meeste uit je tijd

GymCompany raadt een getimed circuit aan voor een killer workout met meerdere krachtoefeningen. Je kiest zes oefeningen en voert ze elke vijf minuten uit, waarbij je een maximaal aantal herhalingen krijgt, maar rust wanneer nodig. Voer krachtoefeningen uit als, chest presses, leg presses, lat pull-downs of seated rows, cablel pushdowns, curls en machine lateral raises.

 

Wat kan getraind worden op een krachtstation?

Bovenrug Oefeningen

Als je het grootste deel van je dag doorbrengt met achter een bureau, dan heb je mogelijk een ¨muscle imbalance¨ tussen uw borst- en rugspieren. Twee oefeningen - de lat pulldown en de seated row - pakken deze spier onevenwichtigheden aan.

 

Borstoefeningen

De bench press traint je borstspieren, die een goede ademhaling ondersteunen. Je triceps helpen je borstspieren terwijl je je armen strekt. 

 

Beenspier, bilspier - en heuptrainingen

De leg press en de squat oefeningen trainen zowel, de glutes, quadriceps en hamstrings spiergroepen. 

 

Buikspier trainingen

Met een op kabel gebaseerd apparaat kun je weerstand toevoegen aan je buikspieroefeningen. Oefeningen met kabels vergemakkelijken ook staande houtzaag oefeningen, die de roterende bewegingen simuleren die in verschillende sporten worden gebruikt.

Elke machine heeft een specifiek doel en is ontworpen om één of meerdere specifieke delen van je lichaam te trainen. Zonder af te zien van de hoge kwaliteit van de materialen waarmee ze zijn vervaardigd. 

Wil jij je spieren versterken? Dan ben je bij GymCompany aan het juiste adres.