GRATIS VERZENDING
CARRO0

WIJ BLIJVEN NON STOP VOOR U WERKEN. LEVERTIJD: 6-14 DAGEN

Smith Machine

ForceUSA Power Rack / CrossOver met Accessoires en Verstelbare Bank ForceUSA Power Rack
Korting
Antes: € 1.499,00 Korting: € 300,00- € 1.199,00
Force USA MyRack - Accesorio Lat Pulldown Force USA MyRack V3
Korting
Antes: € 1.995,00 Korting: € 600,00- € 1.395,00

Top Seller

Titanium Strength 680T Total Smith Machine Titanium Strength 680T Total Smith Machine
Korting
Antes: € 1.999,00 Korting: € 404,00- € 1.595,00
Smith machine  Weider Pro 8500 Smith machine  Weider Pro 8500
Korting
Antes: € 1.299,00 Korting: € 300,00- € 999,00

Smith Machine 

Of je nu net begint met je fitness en krachttraining avontuur of een ervaren fitness expert bent, een Smith machine is een geweldig apparaat voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik. Met dit veelzijdige apparaat kunt je verschillende oefeningen uitvoeren, waaronder barbell-krachttraining waarmee je spieren kunt opbouwen en je functionele fitheid kunt verbeteren. 

 

Een standaard Smith machine bestaat uit een verticaal frame met een halter eraan bevestigd in een stalen rail. Dit ontwerp maakt veilige verticale beweging langs een bepaald spoor mogelijk. Vaak worden gewichtschijven (halters) meegeleverd met Smith Machines of aangeboden op de GymCompany webwinkel. 

 

Voordelen van een Smith machine

  • Het belangrijkste voordeel van een Smith Machine is dat de sporter oefeningen veilig kan uitvoeren op het fitnessapparaat. Het unieke ontwerp stabiliseert de beweging voor je, waardoor het veiliger is om het alleen te gebruiken (zonder spotter). De afwezigheid van horizontale bewegingen vermindert de noodzaak om het gewicht te balanceren, zodat je zonder zorgen zwaarder kunt tillen. Dit kan met name handig zijn wanneer je bewegingen uitvoert zoals het bankdrukken of  rugspier oefeningen uitvoert.  

  • Smith machines zijn ideaal voor het uitvoeren van diverse krachttraining oefeningen. Op deze fitnessapparaten kunnen beenspieren en bilspieren getraind worden, door (gecontroleerd) te squaten. Ook kunnen deze fitnessapparaten gerbuikt worden om de borstspieren en rugspieren te trainen, door bankdrukken en barbell rows uit te voeren. Sommige van onze Smith-machines hebben een pullupstang, waarmee je pullups en chin-ups kunt doen. om de rugspieren te trainen. 

 

Ontvang nu korting op je bestelling.