Contact Us

Het beste in fitnessapparatuur voor uw project

Wij helpen architecten en interieurontwerpers bij het vinden van de beste oplossing voor thuisgymnastiek, op basis van uw budget, behoeften en beschikbare ruimte.

Configuratie

Verkoop

Installatie

Wij zorgen voor alles

Bied uw klanten het beste in fitness zonder u zorgen te maken over de details.
Wij bieden u een 360º service, van advies tot levering en installatie.

Een gezamenlijk project

We stellen voor om samen te werken en bieden 15% commissie op elke thuisgym die we samen creëren.

Life Fitness

Life Fitness is een van 's werelds best gewaardeerde merken van fitnessapparatuur. Het wordt vaak aangetroffen in tophotels en sportscholen, en is vaak favoriet bij acteurs en atleten.

Precor

Precor maakt deel uit van Amer Sports Corporation, een van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van sportartikelen, met een merkenportfolio dat Salomon, Wilson, Suunto, Atomic, Arc'Teryx en Mavic omvat.
Zij zijn al meer dan drie decennia een drijvende kracht achter fitness met een gepassioneerde nadruk op ergonomisch bewegen, wetenschappelijke nauwkeurigheid en engineering van wereldklasse.

StarTrac

Het onderzoeks- en ontwikkelingswerk van Star Trac is uniek in de sector. Elk nieuw product vergt gemiddeld 20.000 uur ontwikkelingswerk en wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en uitgebreide stresstests. Toewijding aan absolute kwaliteit betekent streven naar het beste op het gebied van bedrijfswaarden, snelheid van innovatie, productontwerp en klantenservice.

Meer dan alleen sportscholen

Wij zijn officiële distributeurs van Brunswick, de grootste fabrikant van biljarts
tafelvoetbal, pingpongtafels en putting greens.

Onze referenties

Wij hebben kantoren in Barcelona, Londen, Lissabon en Dublin. We hebben referenties van ons werk met belangrijke bedrijven en prestigieuze mensen over de hele wereld.

CLINT EASTWOOD
THE DORCHESTER
BRUCE SPINGTEEN
HOTEL MANADARÍN
TOM CRUISE