GRATIS VERZENDING
KAR0

-6% OFF CODE: OFF6 - Gratis verzending vanaf 200€

Zoek Uw Bestelling Op

Waarom een e-mail en geen telefoonnummer?

Vanwege het volume en het gewicht van onze producten is het logistieke proces van een fitnessbedrijf bijzonder. We hebben onze eigen voertuigen en overeenkomsten met toonaangevende transportbedrijven in binnen- en buitenland.

Zendingen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren meestal van 24 uur tot 5 werkdagen. Voor meer efficiëntie zal de koerier u altijd bellen voor aflevering. Als hij je niet vindt, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een geschikte datum en tijd te regelen.

De beste manier om een gedetailleerde follow-up van de bestelling te krijgen, is door een e-mail te sturen naar orders@gymcompany.nl met uw volledige naam en ordernummer of factuur. Onze klantenservice zal u binnen enkele uren antwoorden met alle beschikbare informatie: waar is het, wanneer komt het aan en een trackingnummer van de vervoerder.  

Als uw bestelling professionele installatie Premium omvat, nemen onze technici rechtstreeks contact met u op om de datum en tijd te specificeren die voor u het handigst zijn.