GRATIS VERZENDING
KAR0

-6% OFF CODE: OFF6 - Gratis verzending vanaf 200€

Retourneren en Terugbetalingen

Hield u niet van de kleur? Het was niet wat je verwachtte? Ben je van gedachten veranderd? Geen problemen

Wanneer u bij ons koopt, heeft u 14 werkdagen om het product te retourneren en een teruggave aan te vragen. Het is erg belangrijk dat u het retourneert met de originele verpakking, want eenmaal geopend, accepteren wij geen producten uit de verpakking.

Al onze nieuwe producten worden geleverd met een retourformulier. Je kunt het ook per post aanvragen: returns@gymcompany.nl 

Bij het verzenden van de e-mail of het retourblad bevestigen wij de ontvangst hiervan en starten we de retourlogistiek. 

U dient het artikel verpakt in uw doos naar onze faciliteiten te sturen, door uw factuur of uw bestelling erin te plaatsen.  Als u nog geen een vervoer van SPORTSCHOOL bedrijf, wij contacteren u een transportbedrijf instellen voor het verwijderen van het product, de terugtrekking van het artikel is gedaan op straat (zal worden beschouwd als terugtrekking "aan de voet van de calle¨ bij de ingang van het huis / Chalet of blok van appartementen). Daarom is de klant verantwoordelijk voor het verplaatsen van de doos naar de ingang van het huis of een blok met appartementen, zodat het door ons beheerde transport kan intrekken.

Wanneer we het ontvangen, zullen we controleren dat het voldoet aan de voorwaarden voor terugkeer boven de gedetailleerde en als alles klopt, dat wij betalen u het bedrag van de aankoop, met uitzondering van de kosten van de logistiek dienstverlener voor de collectie van het product (de kosten variëren (afhankelijk van het product en het volume en zal verwijzen naar het totaal). Artikelen zoals Polar, Compex, Slendertone, Cavitatie en massage kunnen niet worden geretourneerd voor hygiënische problemen. 

Belangrijk: In het geval van een retour klant is u restitutie van het bedrag van het artikel (met uitzondering van de kosten van vervoer beheerd door onze kant, indien van toepassing), zijn niet van toepassing voor de kosten van de retourzending, levering binnen huis kosten, kosten van installatie, kosten van dienstverlening binnen het huis en de installatie, beide uitgevoerd door externe problemen mislukte pogingen (past niet op het artikel in de Lift, trap of in het gebied waar u wilt zoeken van het team)

We houden u tijdens het hele proces op de hoogte.